Статті

Тренінг "Юристи, зміни і майбутнє: глобалізація, технології та global lawyering skills"

Дата: 28 жовтня 2016 року

Час: 14:30

Адреса: м.Харків, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, головний корпус, зала №11, 2-й поверх, вул. Пушкинская, 77.

Спікер – Mark Opanasiuk, юрист з супроводу зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних проектів Milkiland N.V. – міжнародний холдинг з виробництва молочних продуктів для країн СНД та ЄС.

Стипендіат програми Фулбрайт та програми Завтра.UA, випускник Університету Арканзасу (LL.M. in Agricultural and Food Law, 2016) та НЮУ імені Ярослава Мудрого (2013). Фахівець з корпоративного, комерційного права та міжнародним транзакціям. Марк активно цікавиться процесами, що відбуваються в аграрній сфері та ІТ, включаючи юридичну складову.

Раніше працював юристом в Департаменті інвестиційного консалтингу в ILF, юридичному департаменті МінАПК України, в США здійснював правові дослідження в АПК та працював в Goosmann Law Firm в Айові. Приймає участь в соціальних, громадських та професійних проектах. В студентські роки він був активним учасником студентського самоврядування факультету. Наразі він є модератором конкурсного відбору Стипендіальної програми Завтра.ЮА Фонду Віктора Пінчука.

Будемо говорити про нові виклики та можливості для юристів в контексті розвитку технологій, глобалізації, закордонної освіти, безмежного нетворкінгу, важливості розвитку soft skills та global lawyering skills.

Для участі у тренінгу прохання зареєструватися: goo.gl/XLAkhr

закрити