YOU Camp

Програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та Global Office запрошують студентів із усіх регіонів України до участі в 1-у літньому таборі «YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity»

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та громадська організація Global Office запрошують студентів до участі в першому літньому таборі «YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity». Табір проходитиме з 1 до 5 серпня 2017 року. 100 студентів – 50 з тимчасово переміщених ВНЗ із окупованих територій Сходу України та 50 з університетів інших регіонів – зберуться разом для розробки проектів з метою покращення та об’єднання країни. Також YOU Camp надасть можливість учасникам для індивідуального та професійного розвитку.

Програма табору поєднає інтерактивну практику спілкування англійською мовою з іноземними волонтерами та отримання знань із сучасного лідерства, проектного менеджменту та громадянської освіти. Найкращі спеціалісти-практики поділяться досвідом, як стати агентом змін вже сьогодні, а також нададуть менторську підтримку студентам у розробці власних соціальних проектів для реалізації в своїх містах. Найкращі ініціативи отримають фінансування від Фонду Віктора Пінчука.

Для участі в YOU Camp студенти 1-6 курсів мають до 12 липня 2017 року заповнити заявку та подати мотиваційний лист, на основі якого будуть обрані 100 учасників табору.

YOU Camp є продовженням успішної співпраці Фонду Віктора Пінчука з Global Office в рамках програми GoEast. Перший досвід співпраці Фонду та Global Office відбувся на 10-му Молодіжному форумі стипендіальних програм Фонду Віктора Пінчука у червні 2017 року, за результатами якого переможці програми «Завтра.UA» розробили проекти, направлені на вирішення проблем мешканців міст Східної України.

Метою програми «Завтра.UA» протягом останніх 11 років є створення нового покоління агентів змін: генерації молодих людей із гарною освітою та навичками, які володіють передовими світовими практиками та ідеями. Це покоління буде мислити та відчувати інакше, і тому буде здібне зробити вагомий внесок у розбудову нової країни. Програма реалізується з 2006 року в рамках місії Фонду Віктора Пінчука: надати новим поколінням можливість стати творцями майбутніх змін. 

закрити