Конкурс

Визначено 100 переможців програми «Завтра.UA» сезону 2017/18

За результатами конкурсу 2017/18 програми «Завтра.UA» 100 студентів стали переможцями та незабаром приєднаються до спільноти стипендіатів. Протягом року вони отримуватимуть щомісячну стипендію розміром 2 240 гривень, а також матимуть можливість відвідати молодіжний форум «Завтра.UA», взяти участь у зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та долучитись до інших проектів Фонду.

Цього року переможцями стали конкурсанти, підсумкова оцінка яких дорівнює або є вищою за 75,34 балів у Загальному рейтингу конкурсантів. Таким чином, конкурсанти, які зайняли у загальному рейтингу позицію з 1 по 100 стали стипендіатами 2018 року. З детальними підсумками конкурсу можна ознайомитись на сторінці Результи Конкурсу – 2017/18.

Обрані стипендіати представляють 19 міст України та навчаються у 45 закладах вищої освіти, серед яких 39 є партнерами програми Завтра.UA.

Запрошуємо переможців на 11-ий Молодіжний форум освітніх програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука, що проходитиме у Києві 22-24 червня. Інформація стосовно участі в заході, оформлення необхідних документів та інших організаційних моментів буде надіслана стипендіатам електронною поштою найближчим часом.

Ми вітаємо переможців та запрошуємо всіх учасників подавати заявки на конкурс 2018/19, який розпочнеться восени цього року!

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

закрити