Статті

1-го жовтня розпочато Четвертий конкурсний добір Стипендіальної програми «ЗАВТРА.UA»

З 1-го жовтня 2009 року Фонд Віктора Пінчука розпочинає четвертий конкурсний добір учасників Стипендіальної програми «Завтра.UA» – загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді.
Прийом документів та on-line реєстрацію відкрито на сайті програми за посиланням до 31 жовтня 2009 року.

Згідно з регламентом участь в конкурсі можуть взяти всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ВНЗ 4-го рівня акредитації. Конкурсантам надана можливість подавати документи до участі як через повноважних представників по контактам з Програмою у своїх навчальних закладах, так і самостійно в on-line режимі на сайті програми.

Головна мета Програми – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти України. Програма спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

На сьогодні програма охоплює всі регіони України, а кількість Вищих навчальних закладів, що стали партнерами «Завтра.UA» за три роки існування, збільшилась з 11 до 60. За цей час стипендіатами програми стали понад 800 осіб.

Окрім виплати щомісячної стипендії розміром 942 грн протягом року, Фонд Віктора Пінчука також надає підтримку індивідуальним ініціативам стипендіатів, що мають творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер; залучає молодь до участі у спільних соціальних проектах; в рамках спеціальних заходів проводить зустрічі стипендіатів з провідними представниками зі сфери політики, бізнесу, культури, тощо…

Валерій Вакарюк, віце-президент Фонду Віктора Пінчука: «Ми з гордістю можемо відзначити, що програма вже вийшла на повну проектну потужність. І наразі, окрім фінансової підтримки наших стипендіатів, ми продовжуємо мотивувати молодих людей до виявлення їхньої активної громадської позиції по відношенню до країни та суспільства. А одним із нововведень відбору цього року є те, що відтепер конкурсанти будуть отримувати ще й додаткові бали за участь у соціально-громадських проектах».

закрити