Статті

Фонд Віктора Пінчука візьме участь у міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар'єра – 2010»

18-20 листопада 2010 року Фонд Віктора Пінчука візьме участь у міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2010», паралельно з якою проходитиме виставка закордонних навчальних закладів «Education abroad». Захід проводиться Міністерством освіти і науки України спільно з Товариством «Знання» України.

В рамках виставки Фонд Віктора Пінчука представить два проекти – грантову програму для отримання магістерської освіти за кордоном «Всесвітні студії» та національну Стипендіальну програму «Завтра.UA», направлену на формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни із середовища найкращих студентів вітчизняних вищих навчальних закладів.

Програмою заходу передбачено проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.

Захід проходить в Києві в Центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (Київ, вул. Хрещатик, 2) з 18 по 20 листопада 2010 року. Час роботи: 11:00 – 17:00.

закрити