Статті

Йонас Ріддерстрале, автор бестселеру «Бізнес в стилі фанк» та професор Стокгольмської бізнес-школи, візьме участь у роботі 4-го Молодіжного форуму «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

23 травня 2011 Йонас Ріддерстрале (Jonas Ridderstrale), професор Стокгольмської бізнес-школи та автор світового бестселеру «Бізнес в стилі фанк», візьме участь у роботі 4-го Молодіжного форуму «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука.

Йонас Ріддерстрале проведе лекцію для стипендіатів програми «Завтра.UA», на якій поділиться своїм досвідом та відповість на питання студентів. Йонас Ріддерстрале – міжнародний бізнес-консультант, автор книг з менеджменту та один із найвпливовіших бізнес-теоретиків цього сторіччя. У 2009 році Йонас зайняв 23 місце у світовому рейтингу «The 2009 Thinkers 50» та увійшов у 5-ку лідерів Європи. Журнал «Business Week» включив його до 5-ки кращих в міжнародному рейтингу «International Guru League Table». Його книга «Бізнес в стилі фанк» перекладена на 30 мов та продається у 50 країнах світу.

Також на форумі «Завтра.UA» виступить Саскіа Бруштейн (Saskia Bruysten) з лекцією «Соціальне підприємництво – найкраще кар’єрне рішення у ХХІ сторіччі». Саскіа Бруштейн – керівник та директор із стратегічного розвитку компанії «Grameen Creative Lab», яка спеціалізується на мікрокредитуванні. Її заснував Муххамед Юнус, Нобелівський лауреат премії миру 2006 року. Саскіа також консультант з менеджменту в Boston Consulting Group, а також в Мюнхені та Нью-Йорку.

Учасниками цьогорічного форуму стануть цьогорічні переможці загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді Фонду Віктора Пінчука – 320 студентів з усієї України, відібраних експертною комісією за результатами конкурсу з 1 739 кандидатів.

Тема цьогорічного Форуму: «Світ твого завтра: що очікувати, до чого готуватись, як діяти». Також до роботи Форуму приєднаються відомі політики: віце-прем’єр-міністром України Сергій Тігіпко, президент Польщі (1995 – 2005) Александр Квасьневський, лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк, представники бізнесу: автор бестселеру «Бізнес в стилі фанк» та професор Стокгольмської бізнес-школи Йонас Ріддерстрале, керівник та директор із стратегічного розвитку компанії «Grameen Creative Lab» Саскіа Бруштейн, провідний економіст Росії, теле-, радіоведучий Михайло Хазін та громадські діячі. Стипендіати та гості Форуму спробують спрогнозувати найважливіші зміни в різних сферах життя, які відбудуться в наступні 30 років, охарактеризувати основні загрози, які стоять перед людством та підготують оптимальний план дій для нового покоління.

Перші два дні роботи форуму будуть присвячені командотворчим та проектним тренінгам, а також розробці соціальних проектів в таких галузях, як культура, здоров’я, освіта, екологія, захист прав людини тощо.

закрити