Статті

В рамках проекту «Аспен Завтра» стипендіатів програми «Завтра.UA» відбулась зустріч студентів з генеральним директором «Apple Consulting» Юлією Плієвою

В рамках проекту стипендіатів програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука «Аспен Завтра» відбулась зустріч студентів з генеральним директором консалтингової компанії «Apple Consulting» Юлією Плієвою.

Проект реалізується в рамках підтримки Фондом індивідуальних проектів стипендіатів програми «Завтра.UA» та передбачає зустрічі студентів з успішними учасниками програми «Aspen-Україна», в ході яких вони мають можливість не тільки послухати виступи молодих лідерів та отримати від них корисні поради, але й поставити їм запитання та подискутувати на рівних.

Більша частина виступу Юлії Плієвої була присвячена питанням маркетингу та управління персоналом. Також вона розповіла про свій шлях у кар’єрі, поділилась деякими секретами свого успіху та відповіла на чисельні питання аудиторії. Серед порад, які гостя надала молоді: приділяти більше часу навчанню та особистому розвитку, не боятися бути найманим працівником та виконавцем, планувати та частіше записувати власні думки до щоденника.

Зустріч з Юлією Плієвою – вже третій захід проведений в рамках проекту «Аспен Завтра». Раніше відбулись зустрічі стипендіатів з генеральним директором журналу «Експерт Україна» Олександром Харебінимта народним депутатом України Лесею Оробець.

Детальну інформацію щодо реалізації проекту «Аспен Завтра» та проведення наступних зустрічей можна знайти на офіціальній сторінці проекту у Facebook за посиланням: facebook.com/aspen.zavtra

Детальний фото звіт реалізації проекту розміщено на сайті стипендіальної програми «Завтра.UA» (zavtra.in.ua) в розділі «Фотогалерея.

Більш детально про програму «Завтра.UA» – на сайті zavtra.in.ua або на офіційній сторінці у Facebook facebook.com/Zavtra

закрити