Статті

Визначено учасників 3-го туру Конкурсу-2012/13 "Завтра.UA"

2 березня 2013 р. розпочинається проведення 3-го туру Конкурсу – 2012/13 — очних змагань із залученням відповідних експертів. На цьому етапі оцінюється особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом. Оцінка проводиться в форматі експрес-ассесмент-центру з використанням наступних методик: інтерв’ю, командні ігри, групові дискусії, письмові та усні вправи та тести, індивідуальні та групові завдання, а також модерації, фасилітації тощо. Оцінка, отримана конкурсантом за третій тур, відображає те, наскільки конкурсант відповідає заданому портрету стипендіата. Відповідно до умов цьогорічного конкурсу, оцінка буде проходити під час чотиригодинних тренінгів в групах до 30 чоловік.

За підсумками перевірки фаховими експертами 1775 конкурсних робіт до участі в третьому турі Конкурсу -2012/13 Стипендіальної програми “Завтра.UA” допущено 654 конкурсанта.

Детально дивись у розділі Перелік учасників 3-го туру Конкурсу-2012/13.

З метою забезпечення рівних умов участі конкурсантів у третьому турі детальна інформація щодо отриманих балів або причин не допуску до подальшої участі у конкурсі буде розміщена лише після фіналу Конкурсу – 2012/13 у травні 2013 р.

Нагадуємо, що відповідно до Умов проведення Конкурсу-2012/13 Стипендіальної програми «Завтра.UA», п.7, участь у очних змаганнях для всіх студентів, які пройшли до 3-го туру конкурсу, є обов’язковою.

Детальна інформація про час та місце проведення, перелік груп студентів-конкурсантів, які пройшли до 3-го туру конкурсу, після узгодження з уповноваженими представниками ВНЗ-партнерів з контактів із Стипендіальною програмою “Завтра.UA”, буде розміщена на нашому сайті в розділі Графік проведення 3-го туру Конкурсу – 2012/13 та буде постійно оновлюватися.

Просимо учасників конкурсу завчасно планувати участь у 3-му турі, згідно із попереднім графіком та слідкувати за інформацією — МОЖЛИВІ ЗМІНИ!

закрити