Статті

Стипендіати програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука проведуть соціально-культурний захід «Play for Change»

У вівторок, 21 травня, стипендіати програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука проведуть соціально-культурний захід «Play for Change», направлений на привернення уваги молоді до сучасних проблем суспільства та молоді, а також до ролі благодійності у житті. Захід розпочнеться о 19:00 в актовій залі Червоного корпусу КНУ ім. Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60).

Подія складатиметься з двох частин – культурно-мистецької та соціальної. В рамках першої частини учасники представлять глядачам авторські театральні мініатюри, вірші, музику та картини. Друга ж частина заходу буде присвячена обговоренню засобів привернення уваги суспільства до соціальних проблем та можливих шляхів їх вирішення. Також в рамках цієї частини стипендіати «Завтра.UA» презентують гостям заходу власні соціальні проекти.

Поєднавши дві складові – культурну та соціальну – організатори заходу мають на меті привернути увагу на важливу роль мистецтва у нашому житті – не тільки як естетичної складової, але й як інструмента зображення та сприйняття навколишнього світу та його проблем.

Єлизавета Ясько, стипендіатка програми «Завтра.UA», організатор заходу: «Мистецтво покликане виконувати не тільки художню функцію, але й соціальну, воно здатне привертати нашу увагу, бо залишається тією силою, яка здатна змінювати світ».

Також організатори заходу ставлять перед собою завдання закликати молодь фокусуватись на власних мріях, прислухатись до свого покликання у житті та розвивати таланти. Окрему увагу відвідувачів стипендіати звернуть на важливість заняття благодійністю, як прояву активної життєвої позиції та усвідомлення цілісності людського суспільства, а разом з тим і відповідальності за власне життя та навколишній світ.

Більш детально про програму «Завтра.UA» – на сайті zavtra.in.ua або на офіційній сторінці у Facebook facebook.com/Zavtra

закрити