Статті

Фонд Віктора Пінчука та Фундація Coca-Cola запрошують стипендіатів програми «Завтра.UA» взяти участь у форумі «Завтра.UA Climate Change Camp»

Фонд Віктора Пінчука в партнерстві з Фундацією Coca-Cola (Coca-Cola Foundation) запрошує стипендіатів програми «Завтра.UA» небайдужих до проблем екології та навколишнього середовища взяти участь в освітньо-практичному форумі «Завтра.UA Climate Change Camp». Захід відбудеться з 16 по 19 серпня 2013 року на базі «Соснова роща», що розташована у Дніпропетровській області.

Головна мета форуму – привернути увагу суспільства до проблем навколишнього середовища та підвищити рівень обізнаності та відповідальності громадян щодо їх вирішення. Захід збере разом близько 200 стипендіатів «Завтра.UA», молодих вчених та лідерів громадських організацій з усієї України.

Протягом чотирьох днів форуму учасники матимуть змогу послухати міні-лекції та поспілкуватись з провідними експертами у сфері екології, дізнатись про світовий досвід боротьби з проблемами навколишнього середовища, а також самостійно запропонувати ідеї та еко-ініціативи, направлені на вирішення екологічних питань. Також в рамках заходу всі учасники Форуму проведуть роботи зі збору сміття з берегів річки Самари.

Крім освітніх та практичних заходів програма форуму також передбачає командотворчі тренінги, цікаві і динамічні завдання та активності, екскурсії, пікнік, а також спілкування з однодумцями та друзями.

У форумі «Завтра.UA Climate Change Camp» можуть взяти участь тільки стипендіати програми «Завтра.UA». Для реєстрації на захід, будь ласка, заповніть форму за посиланням: docs.google.com/forms/d/14Pjpsrjd6nx_3bahyxkRQtPMiC4THW7EEBtnOYkcxcQ/viewform

Прийом заявок триває до 5 серпня 2013 року. Кількість місць обмежена.

закрити