Статті

12-13 жовтня Фонд Віктора Пінчука представить програму «Всесвітні студії» на виставці «Вища освіта за кордоном»

12-13 жовтня Фонд Віктора Пінчука візьме участь у шостій міжнародній спеціалізованій виставці «Вища освіта за кордоном», яку організовує в Києві освітня агенція DEC education. Місцем проведення заходу стане НСК «Олімпійський» (ворота «Захід»-4, вул. Червоноармійська, 55). Вхід на виставку вільний за попередньою реєстрацією на сайті агенції DEC education

В рамках виставки Фонд представить освітній проект «Всесвітні студії», спрямований на формування нового покоління української професійної еліти. Проект надає підтримку громадянам України віком до 35 років для отримання магістерського ступеню в провідних світових університетах, що увійшли до списку 200 кращих університетів за рейтингами QS та the Times Higher Education. У грудні 2013 року Фонд Віктора Пінчука розпочне прийом заявок на участь вже у п’ятому конкурсному доборі проекту «Всесвітніх студій».

Цього року виставка агенції DEC education представить понад  150 вищих навчальних закладів 30 країн, більшість з яких займає топові місця в рейтингах найкращих університетів світу, а також мовні школи та підготовчі курси зі складання міжнародних іспитів IELTS, TOEFL, DALF, TestDaF та ін. Крім того, в рамках виставки пройде серія тематичних заходів, які дозволять отримати докладну та систематизовану інформацію про навчання за кордоном та побудову успішної кар’єри: семінари, консультації, тренінги кар’єрного розвитку, презентації учасників виставки.

Більш детально про виставку, повний перелік її учасників та її детальну програму можна дізнатись на сайті агенції DEC education.

Офіційний сайт програми: worldwidestudies.org

закрити