Статті

Фонд Віктора Пінчука підвів підсумки прийому документів на 8-й конкурс програми «Завтра.UA»

Було підраховано, що до участі у 8-му конкурсному доборі стипендіальної програми «Завтра.UA» загалом було направлено 2036 заявок. З них, в рамках програми партнерства з українськими ВНЗ, якими на даний момент є 84 навчальні заклади, було подано 1665 пакетів документів, безпосередньо ж до адміністрації програми заявки подали 371 студент.

Загалом на конкурс прийшли заявки від студентів 128 вишів з усіх регіонів України. Найактивнішими виявились студенти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка – подали документи 140 осіб,  Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара – 103 особи, Національного аерокосмічного університету ім. М.Є.Жуковського «Харківський авіаційний інститут» – 71 особа, Національного університету «Львівська політехніка» – 70 осіб, Східноукраїнського національного університету ім.. Володимира Даля – 66 осіб, Донецького національного університету – 65 осіб, Національного авіаційного університету – 63 особи.

Наступними етапами конкурсу програми стануть розгляд фаховими експертами конкурсних робіт студентів та проведення очних одноденних змагань у декількох містах України, які відбудуться на базі ВНЗ – партнерів програми. Детальніше з умовами проведення конкурсу можна ознайомитись  в розділі Конкурс.

Після 15 січня на сайті програми будуть оприлюднені результати обробки поданих документів та списки учасників другого туру. Самі результати другого етапу конкурсу будуть розміщені на сайті програми на прикінці лютого 2014 року.

Довідка:

Всі переможці конкурсу отримуватимуть від Фонду Віктора Пінчука протягом року щомісячну стипендію розміром 942 грн. та залучатимуться до участі у спільних соціальних проектах з фінансовою та організаційною підтримкою Фонду. Фонд також надаватиме різносторонню підтримку індивідуальних ініціатив стипендіатів, що матимуть творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер.

Крім того, переможці конкурсу  візьмуть участь у роботі 7-ого Молодіжного форуму стипендіальної програми «Завтра.UA», що відбудеться у травні 2014 року в Києві. Одними із головних задач форуму є створення мережі соціально відповідальної молоді, що об’єднує найкращих студентів України, стимулювання їх громадської активності та залучення талановитих молодих українців до соціальних ініціатив, спрямованих на розвиток країни та суспільства.

За 7 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад  2000 студентів. На сьогодні програма охопила ВНЗ з усіх регіонів України, а 84 заклади стали її офіційними партнерами.

Головна мета Фонду Віктора Пінчука в рамках реалізації програми – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Програма «Завтра.UA» спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

Детальніше про стипендіальну програму «Завтра.UA» та умови участі у конкурсі на сайті zavtra.in.ua, а також на офіційній сторінці програми у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

закрити