Статті

Пауло Коельо візьме участь у нагородженні стипендіатів програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA»

Всесвітньо відомий бразильський письменник Пауло Коельо у третє прибуває до України щоб разом із американською астронавткою українського походження Хайдемарі Стефанишин-Пайпер нагородити перших стипендіатів загальноукраїнської програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA».

Церемонія нагородження відбудеться у головному ангарі корпорації «Антонов» під крилами унікальних українських літаків – «Мрії» та «Руслану» 31 січня 2007 року о 18 годині.

О 17 годині Пауло Коельо разом із Хайдемарі Стефанишин-Пайпер, головою наглядової ради програми «Завтра.UA» академіком НАН України Ярославом Яцківом та засновником корпорації «Інтерпайп» Віктором Пінчуком візьмуть участь у прес-конференції, яка присвячена цій події.

200 перших стипендіатів програми «Завтра.UA», які представляють 14 вищих учбових закладів з Львову, Острогу, Києва, Одеси, Севастополю, Харкову, Дніпропетровську та Донецьку під час церемонії отримують можливість для спілкування з людьми, чиє життя є найкращим доказом того, що наполегливі навчання та праця і впевненість у своїх силах завжди допомагають людині досягти своєї мети.

Зустріч з Пауло Коельо, який у боротьби з тоталітарним режимом за право на творчість пройшов тюрми та тортури і при цьому зміг зберегти у собі віру у світло, яке є в людині і на Землі, стане непересічною подією у житті молодих українців – творців майбутнього нашої країни. 

У 1996 році Філіп Дуст-Блазі, тодішній міністр культури Франції, сказав про книги Пауло Коельо, що: «… вони спонукають нас до мрій та ведуть на пошуки духовної істини».

Спілкування представників нової генерації українців з автором цих книг має на меті нагадати про необхідність поєднання необхідного сьогодні життєвого прагматизму з вічними духовними цінностями людства, яке намагається створити у ХХІ сторіччі більш досконалу та гуманну цивілізацію.

закрити