Історії успіху

Іванна Небор

Іванна Небор
Іванна Небор

Іванна Небор

Resident Doctor в Westchester Medical Center (Нью-Йорк, США), засновниця платформи INgenius

Більше про стипендіата

У 2016 р. Іванна та команда створили сучасну медичну платформу InGenius, яка проводить медичні освітні заходи, перекладає та публікує інформацію, статті про сучасну світову медичну практику.

Проєкт створений допомагати молодим студентам та лікарям нашої країни бути в курсі новин медицини всього світу, вивчати закордонний досвід лікарів без знання професійної іноземної мови.

Під час повномасштабного вторгнення в рамах проєкту було випущено рекомендації щодо роботи з пацієнтами-ветеранами та учасниками бойових дій, а також з фізичної реабілітації  ветеранів.

Окрім цього, Іванна разом із командою американських лицевих пластичних хірургів організували важливу ініціативу для українських військових та цивільних, постраждалих від війни – FACE TO FACE. Місія ініціативи – надати безкоштовну медичну допомогу та проведення реконструктивних операцій людям, які отримали травми голови, обличчя та шиї. Ця гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine та INgenius.

закрити