Пікус Поліна
Засновник
Стипендіатка 2017 року
Опис проєкту

Соціальний проект, спрямований на надання інформації про харчову та енергетичну цінності, а також ХЕ (хлібних одиниць) страв у закладах громадського харчування. Мета проекту – створення адаптованих меню, яке є необхідними для контролю щоденного раціону харчування людей з цукровим діабетом та іншими хворобами.
У 2017 році за підтримки програми «Завтра.UA» реалізовано пілотний проект у 18 закладах громадського харчування: 2 кафе мережі «MIRA CAFE», 11 ресторанах мережі «Salateira», 4 закладах мережі кафе-бістро «MarketPlaza» та кафе «Хармс». Наразі проект також реалізується у кафетерії телеканалу ICTV.

Читати більше
Здоров'я

Food&Diabetes

Food&Diabetes
Статус Діючий Зв’язатись з проєктом

Сторінка проекту в мережі Facebook: fb.com/FoodAndDiabetes

закрити