Статті

Фонд Віктора Пінчука визначив переможців 8-го щорічного загальнонаціонального конкурсу Стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука визначив переможців 8-го загальнонаціонального конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA». Цього року до участі в конкурсі долучились понад 2000 студентів з усієї України. Детальну інформацію щодо результатів цьогорічного конкурсного добору можна дізнатись на сайті програми «Завтра.UA» zavtra.in.ua 

Переможці конкурсу отримуватимуть протягом року щомісячну стипендію розміром 942 гривні, активно долучатимуться до проектів Фонду Віктора Пінчука і PinchukArtCentre, відвідуватимуть публічні лекції Фонду Віктора Пінчука та братимуть участь в Ялтинських щорічних зустрічах (YES), завдяки чому матимуть змогу особисто зустрітися та поспілкуватися з глобальними лідерами, інноваторами, провідними представниками політики, бізнесу та культури. 
Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі могли взяти студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Прийом документів та on-line реєстрація тривали протягом місяця на сайті програми «Завтра.UA». Головними критеріями для визначення переможців були високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

РЕЗУЛЬТАТИ ВОСЬМОГО КОНКУРСУ-2013/14 СТИПЕНДІАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ “ЗАВТРА.UA”

Інформація про оформлення необхідних документів буде надіслана стипендіатам електронною поштою найближчим часом.
закрити