Конкурс

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 14-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука розпочав 14-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 16 жовтня до 29 листопада 2019 року.

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Щороку Фонд Віктора Пінчука збирає стипендіатів у Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», де студенти беруть участь у командотворчих тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими й міжнародними політиками, науковцями та діячами культури.

Крім того, стипендіати можуть особисто поспілкуватися зі світовими лідерами, провідними мислителями, бізнесменами та представниками громадського суспільства в рамках Форуму молодих лідерів під час Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.

У конкурсі можуть взяти участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських українських ЗВО – університетів, академій та інститутів. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору:

  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковій роботі;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

За 13 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює зі ЗВО з усіх регіонів України, 94 заклади є її офіційними партнерами.

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook: facebook.com/Zavtra.UA

закрити