Можливості

Вебінар з Євгеном Клопотенком «Як стати новатором української кухні»

Вебінар з Євгеном Клопотенком «Як стати новатором української кухні»

У середу, 26 травня, о 16:00 запрошуємо на вебінар з Євгеном Клопотенком «Як стати новатором української кухні і потрапити до міжнародного рейтингу у сфері гастрономії світу», який відбудеться на сторінці програми Завтра.UA у Фейсбук.

Кулінарний експерт, шеф-кухар, співзасновник та бренд-шеф ресторану “100 років тому вперед”, дослідник української кухні та ідеолог проєкту CultFood Євген Клопотенко розповість про тенденції і особливості української гастрономії та її популяризацію в світі. З огляду на власний шлях Євген поділиться секретами успіху, а також розкаже, чому важливо вміти говорити про себе як професіонала та які інструменти для цього можна використовувати.

Якщо ви бажаєте поставити питання спікеру просимо зареєструватись за посиланням: https://bit.ly/3hFN8ic

Модеруватиме зустріч Світлана Гриценко, директорка національних програм Фонду Віктора Пінчука.

Подія відбудеться в рамках серії вебінарів за участі успішних представників різних професій, під час яких вони діляться зі студентами та молодими фахівцями досвідом та практичними кейсами свого професійного шляху. Попередні вебінари ви можете подивитися у розділі «Відео» на нашій сторінці в Фейсбук.

закрити