Конкурс

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 16-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 16-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука 20 жовтня 2021 року розпочав 16-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. Фонд обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову, експертну та інформаційну підтримку.

Прийом заявок відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 20 жовтня до 30 листопада 2021 року. Взяти участь у конкурсі можуть студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ЗВО – університетів, академій та інститутів. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн*, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Щороку Фонд Віктора Пінчука збирає стипендіатів у Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», де студенти беруть участь у командотворчих тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими й міжнародними політиками, науковцями та діячами культури.

Крім того, стипендіати можуть поспілкуватися зі світовими лідерами, провідними мислителями, бізнесменами та представниками громадського суспільства в рамках Форуму молодих лідерів під час Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.

Ключові вимоги до аплікантів:

  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковій роботі;
  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

За 15 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює зі ЗВО з усіх регіонів України, 94 заклади є її офіційними партнерами.

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційних сторінках «Завтра.UA» у Facebook та Instagram. Долучайтеся до TikTok, де ми розповідаємо про студентське життя.

*Після сплати всіх податків та зборів благодійна допомога складатиме 1803,20 грн.

закрити