Конкурс

Оголошено результати 1-го туру конкурсу-2021/22 «Завтра.UA»

Оголошено результати 1-го туру конкурсу-2021/22 «Завтра.UA»

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами першого туру конкурсу до 2-го туру пройшли 402 студенти з 465 конкурсантів. Зі списком переможців можна ознайомитися у розділі Результати 1 туру конкурсу-2021/22

На наступних етапах конкурсу незалежні фахові експерти оцінять наукові роботи студентів, після чого учасники зустрінуться на змаганнях, щоб під час роботи в команді продемонструвати особистісні компетенції.

Результати другого туру конкурсу будуть розміщені у розділі «Конкурс» на сайті програми у другій половині березня 2022 року. Проведення змагань третього туру планується у першій половині квітня 2022 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено у травні-червні за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні переможців буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 гривень, беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

У Конкурсі-2021/22 взяли участь 465 студентів зі 102 українських ЗВО.

Програма «Завтра.UA» вітає всіх учасників, хто перейшов до другого туру конкурсу!

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційних сторінках «Завтра.UA» у Facebook та Instagram. Долучайтеся до TikTok, де ми розповідаємо про студентське життя.

закрити