Статті

Стартував проект стипендіатів програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука «Аспен Завтра»

В рамках підтримки індивідуальних проектів стипендіатів програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука стартував проект «Аспен Завтра», метою якого є формування комунікаційного майданчика між випускниками семінарів
«Aspen-Україна» та стипендіатами програми «Завтра.UA».

Проект передбачає зустрічі стипендіатів з успішними учасниками програми
«Aspen-Україна», в ході яких студенти матимуть можливість не тільки послухати виступи молодих лідерів та отримати від них корисні поради, але й поставити їм запитання та подискутувати на рівних. На даний момент в рамках проекту вже відбулись дві зустрічі, місцем проведення яких стала «Києво-Могилянська Академія».

Галина Палійчук, стипендіат програми «Завтра.UA», координатор проекту «Аспен Завтра»: «Унікальність проекту полягає в тому, що зустрічі відбуваються в форматі діалогів, а не лекцій, що сприяє максимально ефективному і комфортному спілкуванню та мотивує і надихає учасників до активної соціальної діяльності».

Першим гостем проекту став генеральний директор журналу «Експерт Україна» Олександр Харебін. Він розповів учасникам дискусії про свій шлях до успіху та про переломні моменти свого життя, які зіграли важливу роль у становленні його особистості та кар’єри. Гість порадив учасникам дискусії інвестувати в освіту та мріяти глобально. Він підкреслив, що однією з найважливіших речей у житті є комунікація та, в якості рекомендації, процитував Біла Гейтса: «Підтримуйте добрі відносини з «ботаніками» та «очкариками», адже один з них може стати вашим керівником».

Друга зустріч в рамках проекту «Аспен Завтра» відбулась за участю народного депутата України Лесі Оробець. Під час діалогу зі стипендіатами вона порадила молоді завжди ставитись серйозно до себе і своїх цілей, бути оптимістами за будь яких обставин та концентруватися на успіхах, а не на помилках. Крім того, гостя підкреслила, що важливо визначити свою мету та пам’ятати, про те, що в кар’єрі важливим є не тільки рух по вертикалі, але й по горизонталі, який свідчить про зріст майстерності. Наприкінці зустрічі пані Оробець закликала молодь не забувати про свої мрії, бути активними та завжди використовувати найменші шанси у житті.

Детальний фото звіт реалізації проекту розміщено на сайті стипендіальної програми «Завтра.UA» (zavtra.in.ua) в розділі «Фотогалерея.

Детальну інформацію щодо реалізації проекту «Аспен Завтра» та щодо проведення наступних зустрічей можна знайти за посиланням: vk.com/aspen_zavtra

Більш детально про програму «Завтра.UA» – на сайті zavtra.in.ua або на офіційній сторінці у Facebook facebook.com/Zavtra

закрити