Статті

Кофі Аннан, сьомий Генеральний секретар ООН, звернеться до стипендіатів програми «ЗАВТРА.UA»

Кофі Аннан, Генеральний секретар ООН (1997-2006) стане почесним гостем першого українського інтелектуального молодіжного Форуму «Завтра: Світ, Україна, Я», що пройде в п’ятницю, 16 травня 2008 року.

Кофі Аннан, який прибуває до Києва на запрошення Фонду Віктора Пінчука, прочитає лекцію «Глобальні виклики сучасності, що стоять перед молоддю в Україні та світі» та відповість на запитання стипендіатів програми «ЗАВТРА.UA» та інших учасників Форуму.

Форум «Завтра: Світ, Україна, Я» проводиться в рамках програми «ЗАВТРА.UA» – загальнонаціональної програми Фонду Віктора Пінчука з підтримки талановитої молоді. Основні цілі форуму – допомогти українській молоді і, зокрема, стипендіатам Програми:
• підготуватися до викликів, з якими зіткнуться молоді фахівці, почавши свою професійну кар’єру в науці, бізнесі, соціальній сфері та на державній службі;
• знайти відповідь на запитання: що може зробити нинішнє покоління студентів для себе особисто та країни в цілому, щоб інтеграція в глобальне «Завтра» була максимально успішною?

Крім стипендіатів у роботі Форуму візьмуть участь провідні українські і міжнародні експерти в області економіки, політології і соціології.

Як повідомлялось, 14 грудня 2007 року було підбито підсумки конкурсного добору-2007 стипендіальної програми «Завтра.UA». За підсумками добору визначено 314 переможців, які протягом 2008 року отримуватимуть стипендію Фонду Віктора Пінчука (повний перелік переможців конкурсного добору – за посиланням).

Конкурсний добір-2007, що стартував 1 вересня 2007 року, проходив у три етапи – первинний добір у ВНЗ-партнерах, конкурс студентських робіт та оцінка особистісних якостей. Всього до участі у конкурсі був направлений 1071 комплект документів.

закрити