Статті

Фонд Віктора Пінчука запрошує стипендіатів програми «Завтра.UA» взяти участь у тренінгах з підвищення кваліфікації молодих спеціалістів у Запоріжжі та Києві

Фонд Віктора Пінчука в рамках програми «Завтра.UA» продовжує проведення серії тренінгів, спрямованих на підвищення кваліфікації та підвищення успішності працевлаштування молодих спеціалістів і запрошує стипендіатів взяти участь ще у чотирьох тематичних програмах. Цього разу вони будуть проведені в Запоріжжі та Києві та торкатимуться таких тем, як складання резюме, самопрезентація, алгоритм прийняття складних рішень, успішний виступ перед великою аудиторією та управління проектами.

Тренінги проведуть фахівці компанії з підготовки та розвитку людських ресурсів «Golden Staff», які спеціально для стипендіатів програми «Завтра.UA» розробили тематичні програми, кожна з яких складається з теоретичної і практичної частини.

В ході тренінгів учасники дізнаються про правила поведінки під час співбесіди, ознайомляться з методами активізації творчого і аналітичного мислення та попрактикуються у розв’язуванні нетипових проблем, вивчать основи підготовки та проведення презентації, навчаться використовувати елементи невербальної комунікації та володіти голосом. Крім того, стипендіатів ознайомлять із сучасними методами проектного управління та розкажуть про ефективні інструменти ініціювання, планування, виконання та контролю проекту.

Дати проведення тренінгів:

8 грудня, Запоріжжя: «Складання резюме та успішне проходження співбесіди»;
8 грудня, Київ: «Аналіз ситуації та прийняття рішень, якщо досвіду їх вирішення немає»;
15 грудня, Київ: «Ораторське мистецтво (Презентація)»;
15 грудня Київ: «Управління проектами».

Щоб взяти участь у тренінгах необхідно заповнити реєстраційну форму та відправити її до 3 грудня 2012 року на адресу: [email protected]

Заявки на участь приймаються тільки від стипендіатів програми «Завтра.UA».
Кількість учасників обмежена.

закрити