Статті

Фонд Віктора Пінчука визначив переможців 7-го щорічного загальнонаціонального конкурсу Стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука визначив 320 переможців 7-го загальнонаціонального конкурсу Стипендіальної програми «Завтра.UA». Цього року до участі в конкурсі долучились близько 1900 студентів з-понад 100 вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації з усіх регіонів України. Детальну інформацію щодо результатів цьогорічного конкурсного добору можна дізнатись на сайті програми «Завтра.UA» zavtra.in.ua

Протягом року всі переможці отримуватимуть від Фонду щомісячну стипендію розміром
942 гривні та підтримку у реалізації індивідуальних науково-дослідницьких та соціально-економічних ініціатив. Крім того, стипендіати активно долучатимуться до проектів
Фонду Віктора Пінчука, PinchukArtCentre та Ялтинської Європейської стратегії, завдяки чому матимуть змогу особисто зустрітися та поспілкуватися з глобальними лідерами, інноваторами, провідними представниками політики, бізнесу та культури.

Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі могли взяти студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та
ВНЗ-партнерів програми. Прийом документів та on-line реєстрація тривали протягом місяця на сайті програми «Завтра.UA». Головними критеріями для визначення переможців були високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Всі переможці конкурсу візьмуть участь у роботі 6-ого Молодіжного форуму Стипендіальної програми «Завтра.UA», що відбудеться 25-27 травня 2013 року в Києві. Одними із головних задач Форуму є створення мережі соціально відповідальної молоді, що об’єднує найкращих студентів України, стимулювання їх громадської активності та залучення талановитих молодих українців до соціальних ініціатив, спрямованих на розвиток країни та суспільства.

Стипендіальна Програма «Завтра.UA» – це перша в Україні загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді, що здійснюється за рахунок приватних коштів. Вона є частиною комплексу проектів Фонду Віктора Пінчука в галузі освіти й науки, до яких також відноситься програма «Всесвітні студії».

Головна мета Програми «Завтра.UA» – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Фонд Віктора Пінчука знаходить найталановитіших студентів України, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. Критерії відбору:

високий рівень фахових знань;
самостійна наукова робота;
лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Потенційні стипендіати відбираються незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт та під час проведення очних змагальних процедур. До процесу відбору залучено понад 200 осіб, серед яких академіки, доктори та кандидати наук, співробітники академічних наукових установ та ВНЗ, а також спеціалісти з оцінки та підбору персоналу.

Детальніше про програму на сайті zavtra.in.ua, або на офіційній сторінці програми у Facebook: facebook.com/Zavtra.UA

закрити