Статті

Перший номер електронної газети для спільноти стипендіатів «Завтра.UA»

З грудня 2013 року програма «Завтра.UA» запускає інформаційно-розважальну електрону газету для спільноти стипендіатів, яку вони щомісячно отримуватимуть на власні електроні скриньки. Газета виходитиме в форматі «ньюзлеттера» та розповідатиме про життя стипендіатів, новини програми «Завтра.UA», реалізацію проектів Фонду Віктора Пінчука та події PinchukArtCentre. Крім того, газета включатиме спеціальні рубрики, матеріали для яких готуватимуть самі стипендіати, а також корисні поради від представників Фонду Віктора Пінчука, програми «Завтра.UA» та партнерських організацій.

Більш детально про стипендіальну газету читайте у «Вступному слові» до першого «ньюзлеттера» керівника з розвитку стипендіальної програми та спільноти «Завтра.UA» Світлани Гриценко.

Всім привіт!

Раді привітати вас з виходом першого номера нашого ньюзлеттера – спеціальної електронної газети ДЛЯ і ПРО спільноту стипендіатів програми «Завтра.UA»! УРА!!! Ми дуже сподіваємось, що випусків буде ще дуже-дуже багато і вони будуть не тільки цікавими, але й корисними для всієї нашої спільноти «Завтра.UA».

Відтепер щомісяця на електронних сторінках нашого ньюзлеттера ми будемо розповідати про те, що нового в житті стипендіатів, які проекти наразі реалізуються, які події на нас всіх чекають в рамках програми, чим та ким ми всі можемо пишатися або звертатися до вас за допомогою чи порадою. Також писатимемо про новини Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

Кожного місяця в рубриці «Персона» ми будемо знайомити вас з двома стипендіатами (дівчиною та хлопцем), які обиратимуться методом випадкового вибору ресурсом random.org (тож бережіться та будьте готові – наступного разу це може бути будь хто з вас), а в рубриці «In Focus» публікуватимемо розповіді стипендіатів про один із українських ВНЗ та обране місто. В розділі «Рекомендуємо» збиратимемо для вас корисні та цікаві поради від представників Фонду Віктора Пінчука та партнерів що до того, що почитати, подивитись, відвідати або послухати.

До того ж, ми всі дуже давно говоримо про те, що нам не вистачає інформації про діяльність «завтрашників» в сусідніх областях та іноді не знаємо навіть, чим займаються стипендіати в нашому місті. Тому ми сподіваємося, що ця електронна газета і стане цим джерелом інформації, яке буде тримати нас всіх в курсі всіх подій, адже нам вже є чим поділитись та чим пишатись! Для цього просимо вас надсилати нам інформацію про вашу діяльність, досягнення чи анонси подій, які ви плануєте, або пропозиції про що б ви хотіли читати на сторінках ньюзлеттера на електрону адресу [email protected].

В цьому ж номері читайте розповідь стипендіатів про славне місто Острог та навчальний заклад, що став знаменитим завдяки відомій команді КВК – Харківський авіаційний інститут (ХАІ). Першими ж зірками рубрики «Персона» стали Ксенія Семенова та Євген Дубовик.

Тож, ще раз нас всіх вітаю, бажаю приємного читання та щиро чекаємо на зворотній зв’язок, поради та інформацію від вас!

закрити