Статті

3 тур: Оголошено топ 11 ідей для розробки в групах

Шановні учасники 3-го туру!

На опрацювання експертам подали ідеї 295 конкурсантів з 307 учасників 3-го туру. Для розробки в групах визначено такі 11 ідей:

  1. «Zavtra.UA about Ukraine» – стипендіати Завтра.UA, які володіють англійською мовою, об’єднуються заради поширення актуальної інформації про проблеми та досягнення українських реформ (на регіональному та національному рівнях) серед міжнародної спільноти
  2. «Єропейська медицина» – створення Web-додатку з онлайн-реєстрацією пацієнтів до дільничної лікарні за місцем проживання, що використовує БД з інформацією про лікарні країни.
  3. «Нові герої України» – розробка та впровадження у закладах освіти зустрічей з воїнами АТО задля виховання патріотизму та соціалізації воїнів.
  4. «Неймовірна наука» – створення просвітницького відео контенту для дітей молодшого та середнього віку з різних галузей науки (експерименти, лабораторії, процеси, тощо) з подальшим розміщенням на окремому youtube каналі.
  5. Підтримка та соціалізація дітей-переселенців шляхом організації екскурсій у визначні місця, пам’ятки регіону – нового місця проживання. З одночасним проведення ярмарки та майстер-класів для цих діток задля збору коштів і придбання практичних та необхідних речей цим діткам.
  6. «Нові навички воїнам АТО» – допомога постраждалим воїнам АТО у виборі нової професії та набутті нових навичок.
  7. «Університет практичних навичок для людей третього віку» – організація курсів комп’ютерної грамотності для людей 45+.
  8. Благодійна пекарня задля підтримки дитячого притулку (дітей-переселенців та ін.) шляхом передачі їм частини прибутку від продажу випічки. Інша ж частина прибутку – на існування та розвиток кондитерської.
  9. Створення необ’ємного, доступного та простого для сприйняття контенту з історії України 20-21 століття, що матиме на меті консолідацію, порозуміння та єднання в українському суспільстві.
  10. «Вчительська майстерня» – практичні семінари/тренінги/круглі столи/ для вчителів середньої школи про нові методики, підходи у навчанні та вихованні дітей 21 століття.
  11. Робота з дітьми, хворими на аутизм. Створення системи, яка за допомогою сучасних інформаційних технологій, допомагає хворим на аутизм ефективно прискорити адаптацію до життя в соціумі.

Просимо Вас визначитись, над якими з 11 ідей Ви хочете працювати у групі, та вибрати ТРИ з них:

  • 1 – найбільш цікава для Вас ідея;
  • 2 – теж цікава, але менш ніж 1-ша;
  • 3 – ідея, над якою Ви будете працювати, якщо групи 1-ї та 2-ї ідей вже заповнені.

Уважно ознайомтесь з інструкцією стосовно заповнення форми реєстрації в групи та з 10 по 15 квітня зареєструйтесь за посиланням.

З 17 квітня буде оголошено результати розподілу по групах (місце, дата та час роботи групи).

закрити