Статті

Форум Завтра.UA: 10 років змін та досягнень

Нарешті, реєстрацію для участі у ювілейному Форумі Завтра.UA відкрито.

Форма реєстрації для стипендіатів 2007-2015 за посиланням: https://goo.gl/mm81Yf

А стипендіати 2016, реєструються за цим посиланням: https://goo.gl/wmK8NZ

Друзі, нагадуємо, що до участі в Форумі ми запрошуємо стипендіатів всіх років. Форму реєстрації необхідно заповнити до 26.05.2016 р.

Ми впевнені, що кожен стипендіат програми Завтра.UA має чим поділитись з послідовниками І зробити це впродовж Форуму можна буде у різних форматах, а саме:

  • У дискусійних панелях з найвідомішими українськими експертами, представниками бізнесу та громадянського суспільства – opinion-makers
  • Під час практичних обговорень у 14 тематичних групах за участі відомих молодих активістів, підприємців, фахівців з реальними досягненнями та досвідом для підготовки та натхнення учасників Форуму до майбутніх розробок і впровадження власних проектів
  • Під час розробки проектів учасниками Форуму за підтримки менторів та опісля на їхній презентації.

Для участі у Форумі ви маєте обрати три напрямі у порядку пріоритетності з 14 тем дискусійних груп. (див форму реєстрації). На основі ваших побажань ми сформуємо склад 14 груп, які працюватимуть за відповідними темами у перший день Форму. Учасникам, які братимуть участь усі три дні, ми запропонуємо згенерувати та зареєструвати ідею проекту по обраній темі (деталі в наступному інформаційному повідомлені щодо Форуму).

Якщо, кількість учасників перевищуватиме можливості місць проведення, то ми залишаємо за собою право здійснити відбір учасників за результатами оцінювання поданих ідей.

Окрім, участі у Форумі у ролі учасників, спікерів, модераторів ми потребуємо допомоги кількох стипендіатів у ролі волонтерів. Якщо ви хочете здобути такий досвід на Форумі, то обирайте відповідний статус у формі реєстрації.

Важливо:

  • 17 червня 2016 року з 8:00 до 21:00 в «Мистецькому арсеналі» (м. Київ, вул. Лаврська 10-12). Форма одягу smart casual
  • 18-19 червня 2016 року, Пуща Водиця, вул. Курортна 6, Санаторний комплекс «УТОГ».  Форма одягу – зручна, спортивна.

Реєструйтесь, обирайте, пропонуйте та втілюйте!

Програму та всі подальші повідомлення стосовно Форуму отримуватимуть лише зареєстровані стипендіати!

Перевіряйте свою електронну пошту та слідкуйте за новинами на сайті програмиофіційній сторінці Завтра.UA в мережі Facebook та в групі Спільнота Завтра.UA

Заряд енергії від форуму – від 1 до 10 років Смайлик «wink»

Це Завтра.UA, це найкраща спільнота країни! 

закрити