Статті

Оголошено результати 2-го туру конкурсу «Завтра.UA» сезону 2016/17

Фонд Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами 2-го етапу конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» сезону 2016/2017 до 3-го туру потрапили 308 конкурсантів. Зі списком переможців можна ознайомитися на сайті програми.  

Результати третього етапу конкурсу будуть оголошені в кінці квітня 2017 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено у травні за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців буде урочисто прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 1677 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

До уваги учасників третього туру!

З метою забезпечення рівних умов участі конкурсантів у третьому турі детальна інформація щодо отриманих балів буде розміщена після фіналу конкурсу у загальному рейтингу у травні 2017 року. 

Учасники 3-го туру Конкурсу 2016/17 мають взяти участь у змаганнях, які проходитимуть у Києві. На цьому етапі експерти аналізують особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом. Оцінювання проводиться з використанням наступних методик: інтерв’ю, групові дискусії, письмові та усні вправи, тощо. 

3-й тур Конкурсу-2016/17 проходитиме з 3 по 14 квітня 2017 року. Кожний конкурсант має персонально взяти участь в оцінюванні в один із днів 3-7 квітня або 10-13 квітня. Тривалість зустрічі – 3 години. У разі, якщо ви маєте інші заплановані заходи на будь-який з цих днів, обов’язково повідомте про це на електронну адресу [email protected] і надішліть підтверджуючі документи до 16 березня 2017 року. Після публікації розподілу груп (20-22 березня), списки коригуватися не будуть. 

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

закрити