Конкурс

Оголошено результати 2-го туру та розподіл по групах учасників 3-го туру конкурсу «Завтра.UA» сезону 2017/18

Фонд Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами 2-го туру конкурсу-2017/18 стипендіальної програми «Завтра.UA» до участі в 3-му турі зараховано 308 конкурсантів. Зі списком переможців можна ознайомитися на сайті програми.

Результати третього туру конкурсу будуть оголошені на початку травня 2018 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців буде урочисто прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 1677 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

До уваги учасників третього туру!

З метою забезпечення рівних умов участі конкурсантів у третьому турі детальна інформація щодо отриманих балів буде розміщена після фіналу конкурсу у загальному рейтингу в кінці квітня – на початку травня 2018 року.

3-й тур конкурсу-2017/18 проходитиме з 26 березня до 5 квітня 2018 року у Києві. Кожний конкурсант має персонально взяти участь в оцінюванні в один із днів з 26 березня до 5 квітня у Києві згідно з Розподілу по групах 3-го туру. Тривалість зустрічі – 3 години. На цьому етапі експерти аналізують особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом. Оцінювання проводиться з використанням наступних методик: інтерв’ю, групові дискусії, письмові та усні вправи, тощо.

Знайдіть дату та час вашої участі в оцінюванні в розділі «Розподіл по групах 3-го туру». З собою необхідно мати студентський квиток (або довідку з деканату, що ви є студентом певного курсу денної форми навчання; або якщо ви вже закінчили ВНЗ – диплом).

Інформація стосовно адреси проведення оцінювання, проїзду та інших організаційних питань буде надіслана на ваш е-mail після 12 березня.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

закрити