Статті

18 листопада Фонд Віктора Пінчука презентує стипендіальну програму «Завтра.UA» під час YouthGeneration Conference

18 листопада Фонд Віктора Пінчука презентує стипендіальну програму «Завтра.UA» під час YouthGeneration Conference

18 листопада 2018 року стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука візьме участь у конференції YouthGeneration Conference, яку організовує AIESEC в Києві. Місце проведення заходу – Торгово-Промислова палата України (вул. Велика Житомирська, 33). Квитки тут: bit.ly/YouthGenUa.

В рамках виставки відбудеться презентація стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука, що покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн., а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань. До 30 листопада 2018 року триває прийом заявок на участь у 13-му конкурсі на сайті програми zavtra.in.ua.

За 12 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює з ВНЗ з усіх регіонів України, 93 заклади є її офіційними партнерами.

Понад 300 делегатів з усієї України візьмуть участь у конференції, щоб обговорити провідні тенденції побудови кар’єри та успішного працевлаштування молоді. Відвідувачі заходу зможуть отримати інформацію про інструменти для особистого і професійного розвитку, обмінятися досвідом та зав’язати нові знайомства, а також здобути практичний досвід, вирішуючи реальні кейси компаній та створюючи ідею стартапу з іншими учасниками конференції.

Представники таких компаній як MARS, Сoca-Cola, IT Ukraine Association, Preply, Comfy, Happy Monday, EY, UKSIBBANK, МХП поділяться власним досвідом та практичними порадами з учасниками конференції.

Більш детальну інформацію про захід, його програму та перелік спікерів дізнайтесь за посиланням: http://aiesec.ua/youth-generation/

закрити