Конкурс

Оголошено результати 2-го туру та учасників 3-го туру конкурсу-2018/19 «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами 2-го туру конкурсу-2018/19 Стипендіальної програми «Завтра.UA» до 3-го туру потрапили 306 конкурсантів.

До уваги учасників третього туру

З метою забезпечення рівних умов участі конкурсантів у третьому турі детальна інформація щодо отриманих балів буде розміщена після фіналу конкурсу у загальному рейтингу в кінці квітня – на початку травня 2019 року.

Під час 3-го туру конкурсу експерти аналізують особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом. Оцінювання проводиться з використанням наступних методик: інтерв’ю, групові дискусії, письмові та усні вправи, тощо.

3-й тур конкурсу-2018/19 проходитиме з 8 квітня по 18 квітня 2019 року у Києві. Розподіл конкурсантів 3-го туру по групах буде оголошено після 18 березня. Кожний конкурсант має персонально взяти участь в оцінюванні в один із днів з 8 квітня по 18 квітня у Києві. Тривалість зустрічі – 3 години. З собою обов’язково візьміть студентський квиток (або довідку з деканату, що Ви є студентом певного курсу денної форми навчання; або якщо вже закінчили ЗВО – диплом).

Інформація стосовно адреси проведення змагань, проїзду та інших організаційних питань буде надіслана на Вашу електронну пошту після 18 березня.

Результати третього туру конкурсу будуть оголошені в кінці квітня – на початку травня 2019 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців буде урочисто прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

закрити