Конкурс

Оголошено результати 1-го туру конкурсу-2018/19 «Завтра.UA»

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами першого туру конкурсу-2018/2019 до 2-го туру потрапили 497 студентів з 576 конкурсантів. Зі списком переможців можна ознайомитися у розділі Результати 1 туру конкурсу-2018/19.  

На наступних етапах конкурсу незалежні фахові експерти оцінять наукові роботи студентів, після чого учасники зустрінуться у Києві, щоб під час роботи в команді продемонструвати особистісні компетенції. 

Результати другого туру конкурсу будуть розміщені у розділі «Конкурс» на сайті програми в середині березня 2019 року. Проведення змагань третього туру планується з 8 квітня по 18 квітня 2019 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено у травні за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців буде урочисто прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

У Конкурсі-2018/19 взяли участь 576 студентів з 97 ЗВО України. Через порушення Умов проведення Конкурсу-2018/19 14 заявок було відхилено, тому до рейтингу першого туру увійшло 562 пошукача. 

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

Програма «Завтра.UA» вітає всіх учасників, хто перейшов до другого туру конкурсу!

закрити