Конкурс

Завершено реєстрацію на 13-й щорічний конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Завершено реєстрацію на 13-й щорічний конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

1 грудня Фонд Віктора Пінчука завершив прийом заявок на участь у 13-у щорічному конкурсі Стипендіальної програми «Завтра.UA», мета якої сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. Цього року до конкурсу долучились 576 студентів з 97 ЗВО України, вони представляють 33 міста України. Серед конкурсантів 524 студенти навчаються у 73 ЗВО-партнерах програми.

Список студентів, заявки яких було прийнято до участі в конкурсі, можна знайти у розділі «Конкурс» на сторінці Підсумки реєстрації. Рейтинг за результатами 1-го туру та перелік учасників 2-го туру будуть оголошені на початку лютого 2019 року. Переможців конкурсу буде визначено у травні 2019 року за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців цьогорічного конкурсу буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

закрити