Форум молодих лідерів

Під час 16-ї Щорічної зустрічі YES відбудуться Форум регіональних державних службовців та Форум молодих лідерів 

Понад 100 представників місцевих органів виконавчої влади, депутатів місцевих рад та громадських активістів, а також понад 100 студентів та молодих лідерів із усіх регіонів України візьмуть участь у Форумі регіональних державних службовців та Форумі молодих лідерів під час 16-ї Щорічної зустрічі YES, яка відбуватиметься у Києві з 12 по 14 вересня 2010 року.

16-а Щорічна зустріч YES надасть можливість понад 200 українським агентам змін перейняти знання світових лідерів та розширити свою професійну мережу контактів. Це є ще черговим внеском YES в інтеграцію України в світ та допомогою молодим українцям, які працюють на розбудову нової України.

Форум регіональних державних службовців – спільний проект YES та Української Школи Політичних Студій (УШПС). Його учасники матимуть можливість обговорити головні виклики, що стоять перед світом, а також взаємодію України з її партнерами. Вони перейматимуть досвід у провідних міжнародних та українських політиків, експертів, бізнесменів і державних діячів. До Форуму долучаться регіональні державні службовці та політики, а також громадські діячі, які були відібрані на основі всеукраїнського конкурсу.

Україна – держава, що динамічно розвивається, тому молодим лідерам необхідно інвестувати свою енергію, компетентність та бажання до змін у побудову кращого майбутнього. Регіональні політики, державні службовці та активісти з регіонів країни відіграють одну з найважливіших ролей в цьому процесі, імплементуючи важливі основоположні реформи для децентралізації управління. Участь молодих регіональних лідерів у роботі YES дозволить їм отримати прямий доступ до міжнародного досвіду, а також допоможе розширити горизонти та вибудувати широку мережу ділових контактів. Ця ініціатива також покликана зробити внесок до успіху реформи децентралізації в Україні, поглиблення євроінтеграційних процесів та підвищення рівня взаємодії між різними регіонами країни.

Серед спікерів попередніх форумів: Джон Болтон, Мануель Вальс, Роберт Гейтс, Ньют Гінгріч, Пет Кокс, Такан Ілдем, Андрій Ілларіонов, Джон Керрі, Рей Курцвейл, Девід Кемерон, Майкл Макфол, Томас Меліа, Леон Панетта, Кондоліза Райс, Ришард Чарнецький та інші.

Також паралельно із пленарними сесіями 16-ї Щорічної зустрічі YES буде проведено Форум молодих лідерів. З 2012 року YES щороку запрошує 100 студентів та молодих професіоналів, у тому числі випускників стипендіальних програм Фонду Віктора Пінчука  «Завтра.UA» та «Всесвітні студії», взяти участь у Форумі, аби надихнути найрозумнішу та найактивнішу молодь України. Програма Форуму передбачає зустрічі молодих лідерів зі спікерами та гостями конференції, обговорення дискусійних панелей, що відбуватимуться в рамках пленарних сесій. За час проведення Форумів молодих лідерів під час Щорічних зустрічей YES в його роботі взяли участь 700 найкращих українських студентів та молодих лідерів.

Спікерами Форумів молодих лідерів вже виступали провідні українські та міжнародні політики, лідери думок та лідери громадянського суспільства, такі як: Тоні Блер, Боно, Річард Бренсон, Валдіс Домбровскіс, Фарід Закарія, Роберт Гейтс, Елтон Джон, Такан Ілдем, Джон Керрі, Віталій Кличко, Рей Курцвейл, Девід Кемерон, Девід Петреус, Петро Порошенко, Кондоліза Райс, Карл Роув, Ніл Фергюсон, Білл Форд, Мухаммед Юнус та інші.

 

закрити