Форум молодих лідерів

Форум молодих лідерів пройшов під час щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Майбутнє вирішується в Україні»

Під час щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії  (YES) «Майбутнє вирішується в Україні» 8 – 9 вересня 2023 року традиційно відбувся Форум молодих лідерів. 

Учасниками Форуму стали 40 студентів та молодих лідерів з усієї України, котрі є стипендіатами програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука попередніх років та переможці цьогорічного конкурсу.  

З молодими лідерами спілкувалися Занні Мінтон Беддоус, головна редакторка видання The Economist; Борис Джонсон, колишній Прем’єр-міністр Великої Британії; Енн Епплбом,  історикиня та журналістка видання The Atlantic; Сергій Жадан, поет, прозаїк, фронтмен гурту «Жадан і Собаки»; Аліна Михайлова, офіцер збройних сил України та громадська активістка; Тімоті Снайдер, професор Єльського університету, фахівець з історії Східної Європи; Ніл Фергюсон, історик Стенфордського університету; Дмитро Фінашин, Герой України, Старший сержант Національної гвардії; Єгор Фірсов, молодший сержант, бойовий медик 109 бригади ЗСУ; Френсіс Фукуяма, старший науковий співробітник Стенфордського університету та інші почесні гості YES.

Форум молодих лідерів – це дискусійний майданчик, на якому молодь ділиться ідеями, вивчає міжнародний та український професійний досвід і шукає відповіді на актуальні виклики сучасності. 

Цьогорічний Форум молодих лідерів знову став важливим та корисним місцем роботи та спілкування для кожного учасника через воєнні події в Україні та актуальні виклики. Бо його основною метою завжди була і буде допомога молодому прогресивному поколінню зростати, розвиватись, рухатись до своєї особистої мети та нашої спільної перемоги.

Фотографії з Форуму можна знайти на нашому сайті.

закрити