Конкурс

Оголошено учасників 3-го туру конкурсу-2019/20 «Завтра.UA»

Оголошено учасників 3-го туру конкурсу-2019/20 «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами 2-го туру конкурсу-2019/20 cтипендіальної програми «Завтра.UA» до 3-го туру потрапили 302 конкурсанти.

До уваги учасників третього туру! З метою забезпечення рівних умов участі конкурсантів у третьому турі детальна інформація щодо отриманих балів буде розміщена після фіналу конкурсу у загальному рейтингу в кінці квітня – на початку травня 2020 року.

Під час 3-го туру конкурсу експерти аналізують особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом. Оцінювання проводиться з використанням наступних методик: інтерв’ю, групові дискусії, письмові та усні вправи, тощо.

Результати третього туру конкурсу будуть оголошені в кінці квітня – на початку травня 2020 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців буде урочисто прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 гривень, відвідують щорічний молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії (YES), публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

Слідкуйте за перебігом конкурсу на офіційних сторінках програми в Facebook та Instagram.

закрити