Статті

17-20 травня 2012 року «Мрія Агрохолдинг» та стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука проведуть молодіжну освітню конференцію «АгроПерспектива-2012»

З 17 по 20 травня 2012 року «Мрія Агрохолдинг» та стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука проведуть молодіжну освітню конференцію «АгроПерспектива-2012». Подія відбудеться у Тернопільському національному технічному університеті (вул. Руська 56, м. Тернопіль) та на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг».

Учасниками конференції стануть близько 50 кращих студентів аграрних ВНЗ України, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», які були відібрані за результатами конкурсу з понад 300 кандидатів з усіх регіонів України, які навчаються за спеціальністю агрономія.

Метою конференції є надання можливості студентам аграрних ВНЗ отримати всебічну інформацію про сучасний аграрний бізнес, світові тенденції та нові технології у сільському господарстві на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг», а також заохочення компаній приймати на практику студентів з можливістю їх подальшого працевлаштування.

Програма конференції передбачає:

лекції та семінари українських та іноземних фахівців на аграрну тематику;
тематичні заняття у групах, відповідно до спеціальності: агрономія, механізація с/г, технологія цукроваріння, менеджмент, бухгалтерський облік, інформаційні технології;
теоретичні та практичні поради щодо побудови успішної кар’єри;
візити на виробництво (елеваторний комплекс, логістична база, картоплесховища).

Також учасники матимуть можливість дізнатися про можливість участі в інших освітніх проектах «Мрія Агрохолдинг» та Фонду Віктора Пінчука.

«АгроПерспектива-2012» – друга конференція, яку «Мрія Агрохолдинг» проводить у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Вперше конференція відбулась в листопаді 2011 року, її учасниками стали 30 студентів, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», з 13 університетів України.

закрити