Статті

Стипендіатка «Завтра.UA» призначена на посаду Міністра культури Молодіжного уряду при Голові Ради Міністрів АР Крим

Стипендіатка програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука Ганна Конопльова, призначена на посаду Міністра культури Молодіжного уряду при Голові Ради Міністрів Автономної Республіки Крим, який був сформований на конкурсній основі з молодих людей у віці від 18 до 35 років.

Конкурс проводився за ініціативою Голови Ради міністрів Криму
Анатолія Могильова з метою формування кадрового резерву з молодих та талановитих українців і тривав з лютого по липень 2012 року.

В ході трьох етапів конкурсу претенденти мали написати есе на тему «Якби я був міністром», пройти співбесіди з представниками всіх міністерств і республіканських комітетів, а також взяти участь в ігровій виставі «Я обираю молодий Крим». Далі потенційні кандидати дискутували з опонентами на теледебатах в прямому ефірі кримського телеканалу, під час яких кожен телеглядач міг задати претендентам своє питання, а також проводили зустрічі з цільовою аудиторією.

Ганна Конопльова – стипендіатка 2008 року програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Брала активну участь у реалізації соціальних проектів Фонду, три рази долучалася до участі в Ялтинській щорічній зустрічі (YES), волонтер таких проектів стипендіатів як «Заповідник», «Дитина з місяця», «PROF-zavtra» та інших.

закрити