Статті

15-17 листопада 2012 року Фонд Віктора Пінчука представить два освітніх проекти на виставках «Освіта та кар’єра» та «Education Abroad»

15 – 17 листопада 2012 року Фонд Віктора Пінчука візьме участь у щорічній Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2012» та виставці закордонних навчальних закладів «Education Abroad – 2012», які відбудуться в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім»
(вул. Хрещатик, 2, м. Київ).

В рамках виставок Фонд представить два освітні проекти: стипендіальну програму «Завтра.UA» для талановитих студентів 3-6 курсів українських ВНЗ денної форми навчання та проект «Всесвітні студії», що надає підтримку громадянам України віком до 35 років для отримання магістерського ступеню в провідних світових університетах, що увійшли до списку 200 кращих університетів за рейтингами QS та the Times Higher Education.

У виставках візьмуть участь близько 50 українських вишів та понад 60 навчальних закладів з різних країн світу. Також серед експонентів – освітні агенції, посольства та культурні центри.

Протягом трьох днів виставки відвідувачі матимуть можливість не тільки особисто отримати інформацію та індивідуальні консультації від представників ВНЗ, але й відвідати тематичні семінари та «круглі столи» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадженню сучасних технологій, побачити презентації навчальних закладів та освітніх програм та дізнатися більше щодо досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.

Графік роботи виставок:

15 та 16 листопада – з 11:00 до 18:00
17 листопада – з 11:00 до 17:00

Вхід вільний.

Дізнатись більш детальну інформацію про виставки, переглянути програму та повний перелік учасників можна на сайті «Освіта та кар’єра».

Детальніше про освітні проекти Фонду Віктора Пінчука: стипендіальна програма «Завтра.UA» – zavtra.in.ua, проект «Всесвітні студії» – worldwidestudies.org

закрити