Статті

«Мрія Агрохолдинг» та стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука проведуть молодіжний освітній семінар «АгроПерспектива-2013»

З 31 травня по 2 червня «Мрія Агрохолдинг» та стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука проведуть молодіжний освітній семінар «АгроПерспектива-2013». Подія відбудеться у Тернопільському національному економічному університеті (м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 9) та на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг».

Учасниками конференції стануть близько 70 кращих студентів аграрних ВНЗ України, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», які були відібрані за результатами конкурсу з понад 300 кандидатів з усіх регіонів України, які навчаються за спеціальністю агрономія. Також до заходів другого дня семінару долучаться студенти Київської Школи Економіки. 

Метою конференції є надання можливості студентам аграрних ВНЗ отримати всебічну інформацію про сучасний аграрний бізнес, світові тенденції та нові технології у сільському господарстві на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг», а також заохочення компаній приймати на практику студентів з можливістю їх подальшого працевлаштування.

Програма конференції передбачає:

  • проведення фіналу Всеукраїнського конкурсу агро бізнес-кейсів;
  • екскурсії по виробничим потужностям компанії;
  • дискусія ТОП-менеджерів компанії з учасниками семінару та студентами Київської Школи Економіки
  • агро-квест;
  • теоретичні та практичні поради щодо побудови успішної кар’єри;
  • візити на виробництво (елеваторний комплекс, логістична база, картоплесховища) 

Також учасники матимуть можливість дізнатись про можливість участі в інших освітніх проектах «Мрія Агрохолдинг» та Фонду Віктора Пінчука.

  «АгроПерспектива-2013» вже третій семінар, який «Мрія Агрохолдинг» проводить у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. За два роки проведення «АгроПерспективи» її учасниками стали понад 80 студентів, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», з ВНЗ з усієї України.

закрити