Статті

Фонд Віктора Пінчука оголошує конкурс серед стипендіатів програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» на участь у 10-тій Ялтинській щорічній зустрічі

Фонд Віктора Пінчука оголошує конкурс серед стипендіатів програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» на участь у 10-тій Ялтинській щорічній зустрічі, яка відбудеться з 19 по 21 вересня 2013 року в історичному Лівадійському палаці в м. Ялта.

Ювілейна 10-та Ялтинська зустріч збере близько 200 гостей – бізнес-лідерів, політиків, провідних експертів та представників мас-медіа – які поговорять про ключові глобальні виклики та їхній вплив на Європу та Україну.

Молоді учасники 10-ї Ялтинської зустрічі будуть відібрані в ході відкритого конкурсу, який Фонд Віктора Пінчука проведе серед стипендіатів вже вчетверте. Молодь отримає можливість послухати дискусії за участі доповідачів світового рівня, а також зустрітися та поспілкуватися з відомими і видатними людьми. Крім того, стипендіати матимуть можливість не лише зробити для себе власні висновки стосовно головних тем дискусій, але й представити свої думки аудиторії форуму.

Основні вимоги до потенційних кандидатів: Основні вимоги до потенційних кандидатів: вільне володіння англійською мовою, відповідальність та швидка реакція, бажання і готовність обговорювати економічні, політичні та соціальні проблеми, бажання допомогти в організації заходу. Фахова спеціалізація студентів значення не має.

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно до 18 серпня 2013 року заповнити анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1UvgSI0uCsOKuGMLbJEmxjaLsMN5wcOlJpeV_mNWSCIw/viewform

Минулого року участь у 9-й Ялтинській щорічній зустрічі  взяли близько
50 стипендіатів освітніх програм Фонду Віктора Пінчука. Вони мали змогу особисто зустрітися та подискутувати з такими відомими та видатними особистостями як президент Світового банку (2007-2012 рр.) Роберт Зеллік, Старший радник з інновацій Державного секретаря США Алек Росс, Лауреат Нобелівської премії миру 2006 р. Мухаммад Юнус, президент та директор Broad Institute Ерік Лендер, засновник і голова Virgin Group Річард Бренсон, Президент та Генеральний директор, The Aspen Institute та автор біографії-бестселлера «Стів Джобс» Волтер Айзексон та іншими.

Фотозвіт участі стипендіатів освітніх програм Фонду Віктора Пінчука
у 9-й Ялтинській щорічній зустрічі можна переглянути за посиланням:
http://yes-ukraine.org/ua/photo-and-video/photo/robota-molodih-uchasnikiv-na-9-iy-yaltinskiy-shchorichniy-zustrichi

закрити