Статті

Стипендіати «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука провели на Дніпропетровщині благодійну акцію для дітей сиріт

21-24 січня стипендіати «Завтра.UA» реалізували перший захід для вихованців дитячих будинків в рамках проекту «Завтра для сиріт», головна мета якого привернути увагу та підвищити рівень соціальної відповідальності суспільства до проблеми сиротства в Україні.

Благодійна акція відбулась на базі Дніпродзержинського спеціалізованого Будинку Дитини в Дніпропетровській області. Впродовж чотирьох днів заходу, в якому взяли участь понад 50-ти дітей різного віку,  вихованцям будинку надали змогу продемонструвати організаторам  свої таланти, показали театральні та музичні вистави, погрались з ними в різноманітні ігри та познайомили їх з казковими героями. Також волонтери акції подарували дітям смачні подарунки, а на згадку залишили фотоальбом зі світлинами всіх учасників заходу.

Крім того, в рамках проекту було придбано дві сучасні рециркуляторні бактерицидні лампи ОРБ 2-30 «Фіолет Т04», призначені для безпечного знезараження повітря приміщення в автоматичному режимі у присутності дітей. Метою їх використання є профілактика та боротьба з інфекційними хворобами, мікробами, бактеріями, вірусами, що є актуальною проблемою у дитячих будинках.

 Більш детально про програму «Завтра.UA» – на сайті zavtra.in.ua або на офіційній сторінці у Facebook facebook.com/Zavtra

закрити