Статті

PinchukArtCentre оголошує набір студентів 3-4 курсів на участь у програмі стажування «StudentLab»

PinchukArtCentre оголошує перший набір на участь у новій програмі стажування «StudentLab»для студентів 3-4 курсів, які цікавляться сучасним мистецтвом, але не вивчають його фахово. Метою проекту є залучення студентів до більш глибокого вивчення сучасного мистецтва.

Перше стажування триватиме з 15 серпня до 15 вересня 2014 рокуУчасть безкоштовна.

PinchukArtCentre StudentLab надасть можливість учасникам долучитися до міждисциплінарного діалогу на території сучасного мистецтва, використовуючи власний досвід та знання профільних дисциплін. Учасники досліджуватимуть матеріали поточних виставок, братимуть участь у зустрічах і дискусіях з командою PinchukArtCentre та запрошеними гостями.

Практична складова стажування полягатиме у роботі з відвідувачами в експозиції, розробці та проведенні тематичної екскурсії, а також написанні есе наприкінці програми. Учасники, які успішно завершать програму, отримають сертифікат PinchukArtCentre StudentLab, а також можливість опублікувати свої есе в онлайн журналі KORYDOR.

Програма розроблена освітнім відділом PinchukArtCentre та підтримується онлайн журналом про сучасну культуру KORYDOR.

Вимоги до кандидатів:

– навчання у ВНЗ України на 3-4 курсах за будь-якою спеціальністю, окрім культурології та мистецтвознавства;

– знання англійської мови (бажаний рівень – Upper-Intermediate та вище);

– можливість відвідувати всі заняття програми у зазначені терміни.

Для подачі заявки на участь, заповніть, будь ласка, анкету і відправте її на e-mail[email protected] не пізніше 13.07.2014. Апліканти, які найкращим чином відповідатимуть вимогам конкурсу, будуть запрошені на співбесіду, за результатами якої буде обрано шість учасників.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за телефоном +38 044 590-08-58 або e-mail: [email protected]

закрити