Статті

15 листопада Фонд Віктора Пінчука представить проект «Всесвітні студії» на виставці вищої освіти у Великобританії «GREAT Higher Education Day»

15 листопада Фонд Віктора Пінчука візьме участь у першій спеціалізованій виставці «GREAT Higher Education Day», яку організовує в Києві Британська Рада в Україні (British Council Ukraine) за підтримки посольства Великої Британії. Місце проведення заходу – Національний музей Т.Шевченка, зал «Атріум» (бул. Тараса Шевченка, 12). Вхід вільний за попередньою реєстрацією за посиланням:https://www.eventbrite.com/e/great-higher-education-day-by-the-british-council-kyiv-15112014-tickets-13957498253

В рамках виставки Фонд представить освітній проект «Всесвітні студії», спрямований на формування нового покоління української професійної еліти. Проект надає підтримку громадянам України віком до 35 років у отриманні магістерського ступеню в провідних світових університетах, що увійшли до списку 200 кращих університетів за рейтингами QS та the Times Higher Education.

Відвідувачі виставки зможуть особисто поспілкуватися з представниками та випускниками британських навчальних закладів та провідни х центрів довузівської підготовки, отримати поради щодо підготовки до IELTS, а також інформацію щодо можливостей отримання грантів та стипендій. Ознайомитись з детальною програмою заходу та дізнатись повний перелік навчальних закладів, що будуть представлені на виставці можна на сайті Британської Ради.

Детальніше про програму «Всесвітні студії» на сайті worldwidestudies.org або на офіційній сторінці програми у Facebook facebook.com/worldwidestudies

закрити