Статті

Конкурс-2014/15 Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука розпочинається 20 жовтня!

20-го жовтня Фонд Віктора Пінчука вдев’яте розпочинає конкурсний добір учасників стипендіальної програми «Завтра.UA». Головною метою програми є сприяння формуванню мережі молодих лідерів – нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яке стане рушійною силою прогресивних змін в Україні.

Фонд запрошує до участі у відкритому конкурсі студентів 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації.

Прийом документів на Конкурс-2014/15 та online-реєстрація триватимуть на сайті програми zavtra.in.ua з 20-го жовтня до 30 листопада 2014 року.

Щоб стати стипендіатами програми, ви повинні відповідати наступним вимогам:

  • активна громадянська позиція та участь у впровадженні громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • академічна успішність;
  • оригінальність наукових ідей та досліджень, представлених в конкурсній роботі;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

Детальні умови участі* у Конкурсі-2014/15 дізнайтесь на сайті програми у розділі «Конкурс».

*Примітка: У зв’язку із ситуацією, що склалася на сході України, при виникненні складнощів з поданням документів або їх оформленням студенти ВНЗ Донецької та Луганської областей можуть звертатись до представників програми, де їх звернення будуть розглядатися в індивідуальному порядку. Контактні адреси: [email protected] та [email protected].

Якщо ви відповідаєте очікуванням до потенційних стипендіатів – обов’язково візьміть участь у конкурсі та станьте ними! Оскільки саме стипендіати отримують:

За 8 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2000 студентів. На сьогодні програма охопила ВНЗ з усіх регіонів України, а 86 закладів стали її офіційними партнерами.

Слідкуй за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

Детальніше про Фонд Віктора Пінчука на сайті pinchukfund.org

закрити