Статті

Зустріч з Денисом Казваном на тему «Зростаюча роль комунікацій в сучасному світі»

Денис Казван – фахівець з комунікацій. Наразі є директором зі стратегічних комунікацій Альфа-Банку Україна. В минулому: директор з комунікацій Фонду Віктора Пінчука, Форуму YES та PinchukArtCentre, радник з питань комунікацій Голови Нацполіції України і учасник багатьох інших проектів, до яких входять благодійні концерти Пола Маккартні, Елтона Джона та Queen, представлення України на Венеційській Бієнале, Євробачення 2005, MTV Ukraine, Djuice та інші. 

Всередині робочого дня між трьома великими проектами Денис поговорить зі студентами про роль і силу комунікацій в житті людства, про зростаючий попит на професію піарника у всьому світі, про важливість сучасного мистецтва в розвитку критичного мислення, про важливість задавати постійно питання і виховувати в собі креативність та ерудицію. І головне – перевірити, чи справді порада при пошуках молодих фахівців на роботу брати когось виключно з Могилянки зі знанням англійської є панацеєю 🙂

Зустріч відбудеться 22 вересня 2016 року о 15:00 за адресою м.Київ, вул.. Григорія Сковороди, 2; Національний Університет «Києво-Могилянська Академія».

Для участі у зустрічі прохання зареєструватися: goo.gl/7tfkCD

закрити