Статті

Фонд Віктора Пінчука проведе 10-й Щорічний молодіжний форум освітніх програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії»

З 16 по 18 червня 2017 року Фонд Віктора Пінчука проведе в Києві 10-й Щорічний молодіжний форум стипендіальних програм Завтра.UA та «Всесвітні студії». Подія об’єднає близько 400 стипендіатів, серед них 9 отримувачів грантів програми «Всесвітні студії», які навчатимуться на магістрів у найкращих університетах світу, та 100 нових переможців стипендіальної програми «Завтра.UA», яким надаватиметься підтримка у їх навчанні та в реалізації соціальних проектів в Україні.

На відкритті Форуму перед стипендіатами виступлять Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, музикант та громадський лідер Святослав Вакарчук, головний редактор газети «Дзеркало тижня» Юлія Мостова, народний депутат, громадський діяч та засновник неурядової організації Global Office Мустафа Найєм, бізнесмен і філантроп Віктор Пінчук. Вони надихатимуть молодь на впровадження позитивних та інноваційних змін в країні.

Також протягом триденного семінару, що проводитиметься у партнерстві з громадською організацією Global Office, стипендіати програми Завтра.UA зосередяться на викликах, що стоять перед мешканцями міст Донецької та Луганської областей. Студенти набуватимуть практичних навичок та знань від провідних українських експертів, представників неурядових організацій та громадських діячів, а також розроблятимуть соціальні проекти, спрямовані на проблематику Східної України.

Метою програм Завтра.UA та «Всесвітні студії» протягом останніх 11 років є сприяння створенню талановитого покоління із гарною освітою та навичками, а також досвідом знайомства з передовими світовими практиками та ідеями. Покоління, яке буде мислити та відчувати інакше, і тому здібне зробити вагомий внесок у розбудову нової країни – відповідно місії Фонду Віктора Пінчука з 2006 року: надати новим поколінням можливість стати творцями майбутніх змін.

З 2006 року загальнонаціональна стипендіальна програма «Завтра.UA» підтримала понад 2300 українських студентів, допомагаючи їм розробляти та впроваджувати проекти, що змінюють Україну. З 2010 року програма «Всесвітні студії» надала гранти понад 100 найкращим студентам України для отримання магістерського ступеню в найкращих університетах світу, щоб потім повернутися в Україну і застосувати свої знання на благо країни.

Партнери:

  • Global Office
  • Coca-Cola
закрити