YOU Camp

Програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука оголошує конкурс на участь у 4-у літньому таборі “YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity”

Програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука оголошує конкурс на участь у 4-у літньому таборі “YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity”

Стипендіальна програма Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» за підтримки Фундації Coca-Cola оголошує конкурс на участь у 4-у літньому таборі “YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity” серед українських студентів 1-6 курсів. Половина з обраних студентів буде представляти тимчасово переміщені університети із окупованих територій Сходу України, а друга половина – університети інших регіонів. Вони разом працюватимуть над проектами, спрямованими на сталий економічний та соціальний розвиток України. 

У зв’язку з карантинними обмеженнями цього року YOU Camp відбудеться в онлайн-форматі. Для участі необхідно до 18 липня 2020 року заповнити заявку. Він проходитиме з 1 до 9 серпня 2020 року.

YOU Camp надасть учасникам практичні навички з розробки та реалізації проектів, дозволить отримати менторську підтримку від експертів різних галузей, допоможе встановити нові корисні контакти. Студенти дізнаються, як збирати дані та обробляти інформацію, розробляти ефективні бізнес-плани, збирати кошти, а також презентувати проекти клієнтам і громадськості. 

Студенти займатимуться розробкою проектів у сферах, зазначених у «Цілях сталого розвитку: Україна», серед яких: подолання бідності (ціль #1), міцне здоров’я та благополуччя (ціль #3), якісна освіта (ціль #4), гідна праця та економічне зростання (ціль #8), покращення промисловості, інновацій та інфраструктури (ціль #9), сталий розвиток міст та громад (ціль #11), мир, справедливість та сильні інститути (ціль #16). Проекти-переможці отримають фінансову та експертну підтримку від організаторів.

YOU Camp продовжує традицію успішної співпраці Фонду Віктора Пінчука з Фундацією Coca-Cola. У 2013-2015 роках Фондом Віктора Пінчука за підтримки Фундації Coca-Cola був організований екологічний табір «Climate Change Camp», під час якого стипендіати програми «Завтра.UA» мали можливість привернути увагу громадськості до екологічних проблем та запропонувати їх рішення. У 2018 та 2019 роках Фундація Coca-Cola підтримала 2-й та 3-й літні табори YOU Camp. 

Метою програми «Завтра.UA» протягом останніх 14 років було створення нового покоління агентів змін: генерації, що має блискучу освіту та фахові вміння, і яка опанувала провідні міжнародні практики та ідеї; генерації, що відчуватиме та думатиме по-іншому, і відповідно буде спроможною зробити вагомий внесок у розбудову країни. Програма працює на виконання місії Фонду Віктора Пінчука з 2006 року, яка полягає в створенні можливостей для нових поколінь стати провідниками змін завтрашнього дня.

закрити